2010. májusában, Fontana Optika néven egy színvonalas látszerészettel és szemész szakorvosi rendelővel bővült Hódmezővásárhelyen a Fontana Egészség és Életmód Centrum.
 

A komplex egészségellátás része a Fontana Optika, ami a tulajdonosok és a szolgáltatást végzők emberi és szakmai egységében valósul meg. Ennek érdekében a Fontana Egészség és Életmód Centrum szerves részeként küldetésünk a test és lélek egészségének megőrzése és gyógyítása. Célunk az, hogy minden vásárló és páciens megelégedettséggel, javult látásélménnyel térjen haza és a jövőben bizalommal forduljon hozzánk.

Üzletünk a Carl Zeiss Vision Hungary kiemelt partnereként nyitotta meg kapuit. 2012 óta pedig az országos OptikPlus csoport tagjaként dolgozunk azon, hogy magas szakmai színvonalon, a lehető legszélesebb termékválasztékkal lássuk el minden ügyfelünket. Látszerész szalonunkon belül működő szemészeti szakrendelőnk a legmodernebb diagnosztikai és látásvizsgáló műszerekkel van felszerelve. Rendelőnkben négy szemész szakorvos dolgozik, egyikük szakterülete kifejezetten a gyermekszemészet. Műtétet, beavatkozást nem igénylő vizsgálatok elvégzésére van lehetőség, úgymint látásélesség vizsgálat, computeres szemvizsgálat, szemfenék vizsgálat, szemnyomás-mérés, színlátás teszt és kancsalság vizsgálat.

Üzletünk jól megközelíthető, bejárata a Török Sándor Strandfürdővel szemben található. Teljes nyitva tartásunk alatt ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk vásárlóinkat a Fontana Egészség és Életmód Centrum mögött kialakított parkolóban. Bejáratunk mozgáskorlátozottak és babakocsival érkezők részére akadálymentesen megközelíthető.
Az üzlettér tágas, ízlésesen berendezett, meleg színekkel, mediterrán hangulatú atmoszférával fogadja a betérőket. Igyekszünk minden vásárlónkat kedves és segítőkész kiszolgálásban részesíteni. Látásproblémákkal és szemüvegkészítéssel kapcsolatban felmerült kérdéseire szakszerű tanácsokat adunk. A hozzáértő és precíz kiszolgálás mellett óriási szemüvegkeret- és lencsekínálatot tudunk biztosítani vásárlóink részére.

Optikai szalonunk folyamatosan bővülő választékkal, állandóan változó, aktuális kedvezményekkel várja vásárlóit és érdeklődőit. Mi megtaláljuk a megoldást minden látással kapcsolatos problémájára.

Tisztelettel:
Halász Tünde látszerész
üzletvezető tulajdonos

és Kiss-György Péter látszerész